TRABZON / ÇAYKARA - Karaçam İlkokulu

Karaçam İlkokulu

KARAÇAM MAH. SAADET KÜME EVLERİ NO 31 İÇ KAPI NO 1 ÇAYKARA / TRABZON
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli ve kültürel değerlerine sahip, bilgi ve teknolojiye ayak uyduran, çevresiyle uyumlu, sosyal ve duyarlı, en iyi temel eğitim ile geleceğini garanti altına alan, fikirlerini özgürce ifade edebilen, sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren okul olmak.
Misyon
Cumhuriyetin temel ilkeleriyle, Atatürk ilke ve inkılâplarını yaşayan ve yaşatan, milli ve kültürel mirasını gelecek nesillere taşıyabilen, özgüveni ile kendini ifade edebilen, enerjisini yetenekleri doğrultusunda kullanan, coşkusu, kararlılığı ve üretkenliği ile geleceğin güçlü Türkiye’ sini oluşturacak bireyler yetiştirmek.
08.40-14.10
Ulaşım
MAHALLEMİZDE GÜNÜBİRLİK GİDİŞ GELİŞ YAPMAK İSTEYENLER İÇİN ULAŞIM SORUNU YAŞANMAKTADIR. ÇIKAN ARAÇLAR OKUL MESAİ SAATLERİNE UYMAMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
ÇAYKARA İLÇESİNİN EN KALABALIK MAHALLESİDİR.DIŞARIYA ÇOK GÖÇ VERİLMESİNE RAĞMEN YAKLAŞIK 1500 CİVARINDA NÜFUSU VARDIR. KİRALIK KONUT BULMA SIKINTISI YOKTUR.
İL-100 KM İLÇE-24 KM